1.jpg
Aivan vähän ennen kuin Ilmasta tulisi vanhus, hän päätti vielä hankkia yhden ylennyksen. Hänestä tuli apulaiskokki!


2.jpg
Lucy hankki vähän tuntumaa poikiin.


3.jpg
Ja hyvin vanha rahapuu kuoli. Se oli hyvin surullinen päivä Greggin perheelle. Puu haudattiin takapihalla, ja sen päälle istutettiin tulppaaneja.


5.jpg
Louie kasvoi komeaksi teiniksi. Tavoitteksi hän sai nautinnon, ja hän pitää blondeista ja punapäisistä naisista. Hän ei taas voi sietää uimapukuja.


6.jpg
Kun molemmat teinit olivat kasvaneet, Lucy otti puhelimen kouraansa, ja soitti heille taksin, joka veisi heidät yliopistolle.


7.jpg
Sisarukset aapuivat yliopistolle. Lucy niin fäshiöninä, että huh.


8.jpg
Louiella taas oli hyvä tyylitaju. Perinnyt sen kai äitiltään.


9.jpg
Lucy ja Louie oli asuntolan ainoat nuoret, jotka söivät jotain. Kaikki muut nuoret tytöt olivat anoreetikkoja.


10.jpg
Mutta asuntolan miehet olivat niin kuumaa tavaraa, että huh. Lucy tunsi olevan ataivaassa, koska niin moni näistä komeista nuorukaisista havitteli Lucya. Lucylla oli ongelmia, kenet hän valitsi maanantain mieheksi, kenet tiistaina, keskiviikon jne... Eli Lucy halusi seitsemän miestä, joka päivällä eri miehen.


11.jpg
Louie tunsi että asuntolasta ei hänelle löytyisi sitä oikeaa. Hän päätti turvautua internettiin. Hän rekisteröityä sellainen sims-galleriaan, ja laittoi nickikseen tummatulinen69. Hän surfaili sims-galleriassa monta tuntia, kunnes törmäsi siellä mielenkiintoiseen tyttöön, jonka nick oli HoNeY-GiRLL<3. Louie päätti että tämän tytön hän haluaisi tavata.


12.jpg
Vihdoinkin Lucy oli päättänyt kuka on mikäkin päivä. Hän päätti aloittaa herra keskiviikosta, koska oli keskiviikko.


13.jpg
Hän soi herra keskiviikolle ensisuudelmansa. Ajatella mitä hän soi herra torstaille.


14.jpg
Jonkin ajan kuluttua Louie tapasi HoNeY-GiRLL<3:in, eli Jeminan. Hän päätti noudattaa äitinsä neuvoja, eikä lähestynyt Jeminaa vielä kovin, koska halusi ensiksi tutustua häneen.


15.jpg
Ensimmäisen tutustumisen aikana suurin koskettelu mitä Louie oli kokenut Jeminan kanssa oli pieni kutittelu ja yksi halaus.


17.jpg
Mutta seuraavana päivänä Louie päätti edetä, ja hän otti suuren askeleen. Hän suuteli Jeminaa, eikä Jemina torjunut suudelmaa. Suudelma oli molempien ensimmäinen.


18.jpg
Louiella oli omat kannustusjoukotkin.
"Go pikkuveli, go pikkuveli, antaa palaa. GOO!!!!"


19.jpg
Yliopistoelämä oli liian paljon opiskelua Lucylle, joten Lucy päätti keskeyttää opintonsa, ja jättää pikkuveljensä yksin opiskelijoiden pelottavaan maailmaan.


20.jpg
Myös ajankuluessa Louiekin kyllästyi yliopistoelämään, ja hän halusi lähteä kotiin aloittamaan perheen rakastettunsa Jeminan kanssa. Hän soitti Jeminan paikalle, syynä että hänellä oli tärkeää kerrottavaa.


21.jpg
Jemina saapui asuntolaan, ja Louie kysyi, että haluaisiko Jemina muuttaa hänen kanssaan yhteen. Jemina tuumi hetken, ja suostui. He suutelivat tuon kastanjapuun alla, vannoen toisilleen ikuista rakkautta.


22.jpg
Louie päätti lähteä etukäteen kotiin, ihan vain varmistamaan että taloon kehtasi tuoda tytön.


23.jpg
Pian Greggin tontilla Louie soitti Jeminalle, ja he tapasivat jälleen. Jemina muutti asumaan Louien, Johnin ja Ilman luokse. Kerron vielä näin loppuun, kyllä, Louie on perijä! Jos joku ei sitä tajunnut.


Ensiosassa nähdään muodonmuutoksia, vanhuksia ja tulta! Kommenttia saa laittaa :)