1.jpg
Vapaa-ajan Ilma sai vietettyä helposti, sillä hän rakasti uutta ralliautoaan, joka toimi kaukosäätimellä (tuli ihan oikosulku että mikä on sen ralliauto-jutun nimi)


2.jpg
John taas ei nauttinut vapaa-ajasta. Hän halusi tienata paljon rahaa, jotta voisi sisustaa talon uudestaan, ja että hän voisi ostaa uuden jääkaapin. Vanha kun oli jo niin typerän värinen.


4.jpg
Eräänä iltana Lucy päätti kasvaa lapseksi.


5.jpg
Ja samana iltana Louie kasvoi taaperoksi. Luonteeltaan Louie on siskonsa tavoin oinas. Suloinen pikku poika hän.


6.jpg
Kakku ei kelvannut kenellekään, ja se pilaantui. Onneksi Lucy oli luonteeltaan siivoamista rakastava, ja niinpä hän siivosikin talon alta aikayksikön.


7.jpg
Murrosikä tuntui iskeneen Lucyn, kun Lucy häpesi äitiään, ja hänellä oli äkillisiä mielialanmuutoksia.


8.jpg
Kouluun menosta Lucy kuitenkin piti. Johtuisikohan siitä että:
1. Hän pääsisi eroon pariksi tunniksi äitistään
2. Saisi uusia kavereita
3. Löytäisi poikaystävän
4. Kuulisi juoruja maailmalta


9.jpg
Maailman naisten massahurmaaja Louie harjoitteli jo hyvin nuorena miten nainen kellistettiin sohvalle. Hän käytti harjoituksissaan apuna Leevi-nallea.


10.jpg
Kotielämään kyllästyneet John ja Ilma halusivat lähteä pitkälle matkalle.


11.jpg
Mutta matkasuunnitelmia jouduttiin siirtämään lasten takia. Lapset olivat liian nuoria vietäväksi minnekään. John ja Ilma vaipuivat epätoivoon, ja murjottivat lattialla kuin mitkäkin 5 vuotiaat.


12.jpg
Jotta Louien massahurmaajan titteli säilyisi, niin Ilma päätti opettaa pojalleen miten suudellaan;
"Ensiksi tutustut naiseen, koska muuten se tyttö saattaa antaa sulle pakit, jossei se tunne sua hyvin. Poikkeus on tietysti, jos tyttö on kännissä. Sitten kun teille tulee sen tyttön kanssa sellainen sopiva hetki, katso häntä silmiin, ja aina välillä huuliin. Sitten vain lähestyt tyttöä, ja suutelet häntä huulille. Ja toivon mukaan tyttö jatkaa suutelemista. Helppoa?"
Louie oli päästään pyörällä näiden ohjeiden takia.


13.jpg
Joskus kun asiat eivät menneet Lucyn mielen mukaan, hän kävi tökkimään vastustelijaa. Ei ihme että hän oli koulun draamakuningatar.


14.jpg
Vanhuus toi kilot mukanaan.


15.jpg
"Kulta, minä haluaisin sinut. Tässä ja nyt"
"Hahahahah, että olikin hauska vitsi. Niin minäkin rakastan sinua," Ilma sanoi, eikä ymmärtänyt että John tarkoitti mitä sanoi.


16.jpg
Jotta koulun draamakuningattaresta voisi tulla koulun pelätyin henkilö, John päätti vähän opettaa Lucylle temppuja. Kuten koulubussin terrorisointia, miten laitetaan nasta opettajan penkin alle, miten tehdään täydellinen lennokki, ja kuinka kokeissa luntataan.


17.jpg
Kesä tuli, ja Ilma ei jaksanut enää istua sisällä ja opettaa pojalleen kävelyä. He menivät pihalle, ja pian Louie oppikin kävelemään, ja hän sai myös auringonpistoksen.


18.jpg
Lucy tunsi itsensä supernaiseksi, kun sai ensimmäisen kymppinsä, kiitos Johnin lunttausoppien!


19.jpg
Läksyjen teko ei onnistunut Lucyllä, ja hän loppujen lopuksi päätyi aina vaan kiusaamaan viisaampia lapsia koulussa, jotta he antaisivat Lucyn kopioida läksyt.


20.jpg
Perheen kuopus Louie kasvoi suloiseksi pitkätukkaiseksi nuorukaiseksi.


21.jpg
Pojalle sisustettiin vanha lastenhuone ihan uudennäköiseksi. Huoneessa ei ollut muuta pinkkiä kuin pupu, johon Louie kyllästyi, ja hirtti seinälle.


22.jpg
Sisarukset tutustuivat toisiinsa, ja Louie päätti kokeilla äitinsä opettamaan kuinka suudellaan tekniikkaa. Jostain kumman syystä Lucy kuitenkin torjui Louien suudelman. Louie ihmetteli kovasti syytä.


23.jpg
Kun Louiella oli nälkä, hän meni äitinsä luokse, ja vaati parasta ruokaa mitä jääkaapista sillä hetkellä löytyi. Yleisimpiin ruokiin mitä Ilma valmisti pojalleen, kuului kalkkuna, kirjolohi ja spagetti.


24.jpg
Ilma ja John saivat vihdoinkin vapaa-aikaa, kiitos lasten koulupäivien. Vanhemmat olivat kiitollisia vapaa-ajastaan. He ajattelivat että saivat olla kahdestaan. Mutta he eivät tienneet että aina joku oli tarkkailemassa heitä.


25.jpg
Lucy kasvoi teiniksi. Hän sai kiitos arpanopan, hän sai tavoitteekseen romantiikan!


Ensijaksossa Louien kasvu teiniksi ja pääsemme seuraamaan nuorten yliopistoelämää. Kommenttia voi laittaa, ja linkitystä kysellä :)