1.jpg
Nyt kun Ilmalla oli aikaa vaikka moille jakaa, hän päätti sisustaa talon länsisiivessä olevan tyhjän huoneen, joka oli tarkoitettu lastenhuoneeksi. Huone sai vaaleanpunaisen sisustuksen. Oli lapsi sitten tyttö tai poika, vaaleanpunainen tulisi olemaan lapsen lempiväri. Piste.


2.jpg
Vielä kun lasta ei näkynyt talossa, John ja Ilma päättivät pitää hauskaa, ja meluta oikein kunnolla. He heittäytyivät kakaroiksi, heittelivät toisiaan lumipalloilla ja suutelivat toisiaan lumihangessa.
Yhtäkkiä John meni hiljaiseksi ja pyyhki lumet itsestään pois.


3.jpg
Hän polvistui Ilman eteen, ja kysyi ne sanat, jotka melkein jokainen nainen halusi kuulla kerran tai useamman kerran elämässään. Paikka ja John olivat molemmat romanttisia, ja Ilma rakasti Johnia. Joten hän vastasi kyllä.


4.jpg
Häälahjaksi Ilma sai upea auton, jonka avulla hän pystyi käymään töissä raskaanakin. Vaunun idea oli se että Ilma vetäisi ja John istuisi kyydissä, ja nauttisi maisemista.


5.jpg
Kodin siivous jäi Johnin vastuulle. Hän petasi sängyn omalla tekniikalla, tiskasi, vei roskat. Ilma joutui kuitenkin aina viimeistelemään Johnin "siivoukset".


6.jpg
Illalla John pynttäytyi


7.jpg
Ja kun Ilma tuli töistä, John kertoi että tänään he menisivät naimisiin. Ilma oli innoissaan, vaikka olikin aina haaveillut isoista häistä.


8.jpg
Yöllä kun Ilma oli menossa ihan normaalisti syömään yöpalaa, hän tunsi mahassaan hirveän kouraisun. Lapsi syntyisi nyt, ja John ei voisi auttaa häntä, koska John oli nukkumassa, eikä kuulisi mitään, koska huone on äänieristetty!


9.jpg
Tuskaisien hetkien jälkeen maailmaan syntyi lapsukainen, joka on perinyt äitinsä ihon, isänsä hiukset ja silmät. Lapsi on tyttö, ja sai nimekseen Lucy.


10.jpg
Aamulla kun John heräsi, hän kuuli huutoa viereisestä huoneesta, ja laahusti huoneeseen. Hän katsoi kehtoa, siellä oli lapsi. John oli hyvin hämmentynyt, hän oli nyt isä.


11.jpg
Jokaisella perheellä on omat tapansa katsoa televisiota.


12.jpg
Ilma sai ylennyksen, mutta ei osannut iloita siitä. Hän murjotti ja murjotti. Kyseessä saattoi olla myös synnytyksen jälkeinen masennus.


13.jpg
Onneksi John osasi piristää vaimoaan.


14.jpg
Rahaa tarvittiin lisää, ja niin Ilma alkoi kasvattaa rahapuupuutarhaa, ja John alkoi maalailemaan tauluja kun aina kerkesi.


15.jpg
Miksi rahaa tarvittiin lisää? No siksi että Ilma oli taas raskaana, ja toinen vauva voisi putkahtaa maailmaan milloin tahansa. Ja näillä nykyisillä rahoilla ei saatu edes kehtoa ostettua.


16.jpg
Täytekakkuun heillä oli kuitenkin rahaa. Täytyihän Lucya nyt juhlia. Esikoisen ensimmäiset synttärit! John juhli Lucyn kanssa synttäreitä kahdestaan, koska Ilma oli töissä hankkimassa lisää rahaa tilille.


17.jpg
Lucysta kasvoi kaunis tyttönen. Horoskoopiltaan oinas. Tytössä on kovasti äitinsä näköä.


18.jpg
"HYI, inhoan tätä hommaa :<<," John kirosi, ja juoksi vessaan viemään kakkaroskat.


19.jpg
Ilma se vain raatoi töissä, ja hankki rahaa. John yritti opettaa Lucya, mutta Lucy ei tahtonut oppia. Se vaan kikatteli, ja nauroi Johnin tyhmille jutuille, joilla John yritti opettaa Lucya puhumaan.


20.jpg
Jotta kanikamu ei saapuisi taloon, John päätti vaihtaa tavoitteensa nautinnosta perheeseen. Nyt hänelle tuli vain yksi suuri ongelma tavoitteen myötä, hän halusi kuusi lasta, ja kaikki lapset naimisiin! Huh huh. Saa nähdä tuleeko hänen tavoitteensa onnistumaan vai ei.


21.jpg
Kun Ilman seuraava synnytys käynnistyi, myös John oli seuraamassa sitä. Hän käsitti nyt miksi Ilma oli sanonut hänelle, ettei halua enää lapsia. Silti John tuumi, että kuusi lasta olisi ihan kiva määrä. Kumpaa hänen pitäisi kuunnella, vaimoaan vai sydäntään?


22.jpg
Toinen lapsukainen sai nimekseen Louie. Louie on samannäköinen kuin siskonsa Lucy.


23.jpg
Jos John oli pitänyt Lucya kakkahousuna, niin Louie oli sitten iso haiseva kakkahousu! John vihasi vaippojen vaihtoa, ja Ilmakaan ei suostunut, tai siis "kerennyt" tehdä sitä.


24.jpg
Lucy oli omalaatuinen lapsi. Häntä ei paljon kiinnostanut oppiminen. Hän mielummin nautti siitä kun sai jahdata perhosia pihalla. Hän ei vaan ikinä saanut perhosia napattua, raukka.



Ensijaksossa selviää toteutuuko Johnin toice, että hän hankkii kuusi lasta, eli neljä lisää? Ja millaisia kuvatuksia Lucysta ja Louiesta kasvaa. Lue seuraava jakso, ja saat tietää. Kommenttia voi laittaa, ja mielipidettä siitä, pitäisikö Johnin toiveen toteutua.