1.jpg
Heippodei! Tässä on kolmannen, eiku anteeksi neljännen legacyni aloittaja.
Hänen nimensä on John Gregg.
John on horoskoopiltaan oinas. Hän rakastaa siivoamista.

Joku saattaa epäillä Johnin seksualista suuntautumista, joten kerron nyt heti alkuun että hän on hetero. Hän kyllä kerran kokeili opiskeluaikana suhdetta ruotsalaisen nuorukaisen kanssa, mutta suhde oli liian epävakaa ja outo. Niinpä John kääntyi heteroksi.


2.jpg
Upea talo, vai mitä? John asuilee tuolla. Sinne mahtuu hyvinkin kaikki tarpeellinen. Tapetit nyt ovat mitä ovat, mutta Johnissa asuu vielä se lapsenmielinen poika, joka rakastaa autokilpailuja.


3.jpg
Ammatikseen John valitsi löysäily uran. Hän haluaa ammatimaiseksi kuokkavieraaksi. Työvoimatoimiston täti sanoi että kyllä että palomiehen-ammatti sopisi Johnille paremmin, mutta Johnin mielestä palomiehen työt eivät sopineet hänen ulkonäölleen.


4.jpg
Kun naapurit saapuivat esittelemään itseään, naapurin rouva hyökkäsi Johnin kimppuun, ja tökkäisi tätä nenään.
"Sulla on iso nenä, HAHA!" naapurin rouva nauroi.
"Katos takapuoltas, niin näet mikä on iso," John sanoi, ja naapurin rouva poistui tontilta nenä pystyssä. Sen jälkeen hänestä ei kuulunutkaan enää mitään.


5.jpg
Kunnon poikamiesboxi tuo Johnin asunto. Seinät täynnä julisteita, ja huoneen nurkasta löytyi mikro, jonka avulla John lämmitti nuudeleita. Se ei oikeastaan vain koskaan onnistunut. Ruuantekoon John tarvitsisi naisen.


6.jpg
Ylennystä ei töistä tippunut. John oletti että ensimmäisen päivän jälkeen hän olisi jo heti ammattimainen kuokkavieras.


8.jpg
Toisena päivänä tuli ylennys! Mutta John ei silti osannut innostua, vaikka hänen tililleen tuli paljon lisää rahaa. Mutta hän silti päätti palkita itsensä viemällä itsensä kaupunkiin, etsimään itselleen vaimon, lastensa äitin ja halujensa tyydyttäjän.


9.jpg
Kaupungissa ei Johnilta valinnanvaraa puuttunut. Jokaisella tiskillä oli nainen töissä. Paikalla oli vain yksi mies, ja hänkin oli Johnia rumempi.
John tunsi olevansa hyvin vahvoilla. Hän päätti että jonkun näistä tytöistä hän naisi. Mutta kysymys oli:

Kenet hän valitsisi vaimokseen?


10.jpg
Naiset kävivät ihan kuumana Johniin. Johnin charmi oli uskomaton. Se puri naiseen kuin mieheenkin.
Charmia Johnilla oli ollut aina 15 vuotiaasta lähtien. Silloin hän koki ensisuudelmansa ja menetti neitsyytensa.


11.jpg
Jotkut naisista olivat vähän yli-innokkaita purentavian omistavia.


12.jpg
John päätti että tämän naisen hän vielä joskus naisi! Naisen nimi on Ilmatar. Mahtava nimi.
Ilmatar ei ihan heti lämmennyt Johnin jutuille.
"Hmm. Kova tapaus, mutta kyllä minä vielä hänet murran charmillani," John mietti ja iski Ilmattarelle silmään.


13.jpg
Ilta tuli, ja tunnelma tiivistyi ja kuumeni niin pahasti että John joutui vaihtamaan arkiasunsa uimahousuihin. Uimahousut ja John poistuivat tontilta, toivoen että vielä joskus he kohtaisivat Ilmattaren.


14.jpg
Kului päivä, ja toinen. Kolmantena päivävä pihalle oli ilmestynyt torakoita, mutta Ilmattaresta ei kuulunut vieläkään mitään. John ja hänen uimahousunsa olivat jo vaipua epätoivoon, kunnes.....


15.jpg
Myöhäisenä perjantai-iltana puhelin soi. John laahusti puhelimeen.
Puhelimessa oli Ilmatar, ja hän halusi seuraavana päivänä tavata Johnin. John ei ollut uskoa korviaan. Hän tapaisi elämänsä naisen.


16.jpg
Ilmatar ei kokenut hirveän suurta vetoa Johniin, mutta John ei aikonut luovuttaa. Kyllä hän vielä nappaisi Ilmattaren itselleen.


17.jpg
Heidän juttelunsa kehittyivät kosketteluiksi ja flirttailuiksi. Pian John muiskautti Ilmatarta huulille, ja Ilmatar ei pistänyt vastaan, vaan vastasi suudelmaan.


18.jpg
He tapasivat toisiaan töittensä ohella melkein päivittäin. Eräänä iltana John kutsui Ilmattaren illalliselle. Hän kokkasi heille spagettia jauhelihakastikkeen kera. Ilmatar vaikutti pitävän ruuasta, sillä hänellä oli kokoajan pakkomielle kosketella Johnin käsiä, ja lähetellä hänelle lentosuukkoja.


19.jpg
Suhteessa tarvittiin rohkeaa vetoa, ja sen John päätti tehdä. Hän kysyi Ilmattarelta:
"Haluisitko muuttaa asumaan luokseni?"
Ilmatar mietti hetken, ja toisen. Hän nyökkäsi päätään ja hymyili Johnille. John otti tukevan otteen Ilmattaresta ja antoi oikean antaumuksellisen suudelman. Ilmatar yllättyi tästä voimakkaasta eleestä.


20.jpg
Heti ensitöikseen Ilmatar putsasi vessan, etsi vaatekaapista itselleen sopivammat vaatteet ja meni kävi äitillään, joka leikkautti hänen hiuksensa/värjäsi/laittoi pidennykset. Ilmatar oli tyytyväinen uuteen tyyliinsä. Ja niin oli myös John.


21.jpg
Joskus Johnin kokkaukset saivat Ilman (hänen lempinimensä tästä lähtien on Ilma) käymään ihan kuumana. John kyllä tiesi tien naisen sydämeen. Ruoka.


22.jpg
Jotta Ilma ei vaikuttaisi laiskalta, hän päätti hankkia itselleen työpaikan. Hän päätyi ravintola-alalle, ja päätti aloittaa kokkikolmos-harjoittelu ruokienteot. John saisi olla hänen ruokauhrinsa.


23.jpg
Ennen kuin Ilma voisi alkaa tehdä pääruokia, jälkiruokia, viinejä, hänen piti aloittaa pohjalta. Hän päätti tehdä itselleen ja tietenkin myös Johnille alkuruuaksi salaattia, joka olisi oikein terveellistä.


24.jpg
Ruuanaikana Ilma päätti ottaa puheenaiheeksi yhden asian, joka oli jäänyt vaivaamaan häntä.
"Rakastatko sinä minua? Minusta tuntuu että et. Et ole yhtään huomioinut minua, ja se sänky minkä ostin makuuhuoneeseekin, tuntuu olevan vailla käyttöä, jos ymmärrät mitä tarkoitan, kulta."
"Kiitti vaan," John vastasi, ja otti vähän nokkiinsa. Kunhan ilta tulisi, hän näytti taivaanmerkit Ilmalle.


25.jpg
Ilta tuli, ja sänky sai käyttöä.


26.jpg
Myös tuli talvi, mutta ei kuulunut eikä myöskään näkynyt. John oli käynyt ostamassa itselleen ja Ilmalle upeat talvivaatteet, ja hän päätti että niitä käytettäisiin, oli lunta tai ei. Hän ei halunnut että hänen rahansa menisivät hukkaan.


27.jpg
Ennen kuin lunta tulisi, Ilma päätti lähteä täyttämään tontilla olevat tuhat ja sata koirankuoppaa, joita koirat olivat tehneet. Ilma oli tyypillinen nainen. Oli sitten työ mikä tahansa, hän ei vaihtaisi korkokenkiään lenkkareihin.


28.jpg
Vihdoinkin talvi tuli, ja lunta satoi monta päivää putkeen! John oli oikein onnellinen. Niin onnellinen että hän ryntäsi pihalle, hyppäsi lumikinokseen ja teki lumienkelin. Hän myös rakensi lumiukon, ja heitteli lumipalloja ikkunoihin.


29.jpg
Ihme kyllä, myös rosvot työskentelevät talvella. Heillä ei ole edes talvivaatteita päällä. Miten he pystyvät työskentelemään tuollaisissa oloissa. Ikävä kyllä, Greggin talossa ei ollut varashälytintä, joten varas sai pitää kaiken mitä aikoi varastaa.


30.jpg
Ilma piti ilmiselvästi rosvosta. Hän vain näytti rosvolle peukkuja, ja toivotti hyvää ryöväyskeikkaa.


31.jpg
John ei pitänyt roistosta, eikä siitä että hän ryösti telkkarin. Hän raivosi kokoyön, ja pysytteli kaukana Ilmasta, ettei satuttaisia häntä. Nimittäin kun John oli vihainen, hänen oli vaikea hallita itseään ja nyrkkejään.


32.jpg
Onneksi Ilma keksi keinon, jolla hän saisi Johnin vihan alentumaan. Hänellä oli Johnille SUURI ILOUUTINEN.
Ilma oli raskaana. Hänestä ja Johnista tulisi vanhemmat. Äiti ja isä.


Seuraavassa osassa Ilman ja Johnin rakkauden kasvun seuraamista, ja parin juhlien juhlimista!
Kommenttia saa laittaa :>